Praktisk info

Velkommen til Barneanestesikurset i Tromsø 2022

Dette er et kurs som arrangeres annet hvert år i Tromsø og har vært arrangert siden 1988. Kurset har fokus på anestesi til barn hvor luftveishåndtering og kritisk syke barn er temaer som er fast på programmet. I tillegg til en teoretisk del arrangeres det også workshops hvor man blant annet kan trene på de praktiske delene ved anestesi til barn.

Kurset retter seg mot anestesipersonell spesielt, men passer også for helsepersonell som møter syke barn i sin arbeidshverdag. Dette betyr at det er mange engasjerte deltagere man kan møte og diskuterer med samt høste erfaringer ifra. I tillegg har vi gode og engasjerende forelesere som gir oss både teoretisk og praktisk faglig påfyll.

Det er også mange utstillere tilstede med stands under kurset for å vise fram det siste av utstyr.

Vi ønsker velkommen til innholdsrike dager med faglig påfyll, diskusjoner, erfaringsutveksling og sosiale sammenkomster.

Påmeldingsfristen er 5.desember. Vi oppfordrer medlemmer av NSF logge seg inn i NSF sin kursportal for å melde seg på barneanestesikurset. Innlogging og påmelding gjøre ved å følge denne linken.

De som ikke er medlem av NSF må enten opprette en bruker på NSF sine sider for å kunne melde seg på eller kontakte oss via kontaktinformasjon på påmeldingssiden.

Det er reservert hotellrom på Radisson Blu til avtalepris for deltakere på kurset:

  • Enkeltrom: 995,-/ natt
  • Dobbeltrom 1195,-/natt

Link til rombooking: Avtalepris Tilbudskode/Promotional code: ANESTE

Eller ta kontakt direkte med hotellet for booking av rom: Tlf: 77 75 90 00 E-post: sales.tromso@radissonblu.com

Foreløpig program.

Workshops: Hver deltakere får delta på 3 workshops, Marker de du ønsker å delta på, flere enn 3 workshops kan velges. Det er begrenset antall plasser på en del av workshopene. Vi vil tilstrebe å oppfylle ønskene så langt det lar seg gjøre. Med forbehold om endringer.

For de som ankommer tidlig på fredag ønsker vi å invitere til badstu og bading på PUST https://www.pust.io/ Dette er gratis, men krever påmelding.

Fredag kveld etter foredragene er ferdige går vi samlet til Full Steam kl 2000 for å ha en sosial sammenkomst. Her vil vi få innblikk i fiskerihistorie ved å høre, se og røre på utstillingen som skal gi et lite innblikk på torskens reise fra havet til eksport. Det vil bli servert fiskeburger. Se link for mer informasjon: https://fullsteam.no/tromso/

Lørdag kveld kl. 2000 inviteres det til Festmiddag med underholdning på Radisson Blu. Tema: Hawaii party. Dresskode: sommerkjole/ hawaiiskjorte (ikke påkrevd). Vi tar sommeren tilbake i januar med Hawaii-tema på festmiddagen, så finn frem din beste sommerkjole/hawaiiskjorte!

Pris inkl 3 enh alkohol kr 890, alkoholfri alternativ kr 750.